Bulletin svazu

Výherci 17. svazového online taekwon‑do semináře ze 14. 2. 2021

16. 2. 2021 Marek Lazor

V neděli 14. února 2021 jste si měli možnost od 18:30 do 20:00 hodin již po sedmnácté zúčastnit zde nebo na youtube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového on-line taekwon‑do semináře.

Tentokrát hned 90 minutový seminář, který je opět s uznanou svazovou docházkou, vedl mistr Martin Zámečník (7. dan), vedoucí a hlavní instruktor naší největší svazové školy taekwonda Ge-baek Hosin Sool.

Celý nedělní seminář, který byl opět určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, byl zaměřen na nácvik vybraných technik taekwonda a pak také na výuku technické sestavy na 3. dan – Juche tulu.

Podívejte se na záznam celého semináře:

Součástí i tohoto online semináře byla soutěž, a to 3 originální svazové nákrčníky s motivem cvičení taekwonda. Do soutěže se v průběhu semináře správně přihlásilo 145 cvičenců.

Největší zastoupení na tomto semináři měla škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool (20), před školami Velešín (17), Sonkal (14), Dan-gun (9) a Frýdek Místek (8).

Nyní již tedy můžeme zveřejnit další 3 svazové výherce originálního nákrčníku s motivem taekwonda, kteří budou tento nákrčník zanedlouho vlastnit a jsou jimi:

1. Patrik Kozel, Škola taekwon‑do ITF Pardubice
2. František Bartoníček, Škola taekwon‑do ITF Ge-Baek Mladá Boleslav
3. Jonáš Jirků, Škola taekwon‑do ITF Dan-Gun Praha

Navíc jsme opět, abychom podpořili pořádající školu, vylosovali stejným postupem ještě jednoho výherce, a to výhradně pouze z účastníků pořádající školy. Tímto speciálním výhercem se stal:

4. Eliška Helebrantová, Škola taekwon‑do ITF Ge-baek Hosin Sool

Všem výhercům gratulujeme, nákrčníky všem zašleme tento týden poštou.

Ve vysílání online semináře budeme pokračovat také nadcházející víkend, kde se v neděli od 18:00 hodin můžete naučit hodně nového pod vedením reprezentačního trenéra mužské seniorské reprezentace Aleše Vyzrála (5. dan), vedoucího školy Narama Plzeň. A samozřejmě nebude chybět ani soutěž o další 3 nákrčníky.

Takže se nezapomeňte v neděli 21. 2. 2021 v 18:00 hodin opět připojit na svazový youtube kanál.

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI