Bulletin svazu

Zúčastni se 26. svazového online semináře taekwonda a vyhraj zajímavou cenu!

14. 4. 2021 Marek Lazor

Již v neděli, 18. dubna 2021, se můžete od 18:00 hodin již po dvacáté šesté zúčastnit zde nebo na YouTube kanálu Českého svazu taekwon‑do ITF dalšího svazového online taekwon‑do semináře.

Tentokrát 90 minutový seminář, který je opět s uznanou svazovou docházkou, povede mistr Martin Zámečník (7. dan), vedoucí a hlavní instruktor školy taekwonda ITF Ge-Baek Hosin Sool.

Zde si můžete zapsat docházku i přihlásit se do soutěže:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScDgeNuDFCBrDaLosGG6GLxYSiGIMSKQYVGItK9yp8fL5H61w/viewform

Celý nedělní seminář, který je určen nejen členům našeho svazu, ale i dalším zájemcům z řad veřejnosti nebo jiných zemí, bude zaměřen především na výuku technické sestavy Choong Jang, kterou se učí studenti od II. danu v taekwondu ITF. Samozřejmě nebude chybět ani protažení a spousta nové teorie.

A to vše opět u Vás doma se spuštěným svazovým YOUTUBE kanálem!

Připravena bude samozřejmě také svazová soutěž pro všechny účastníky, a to o svazové kraťasy, které tak jistě vhodně doplní svazové triko, které už mnozí máte.

Navíc bude i tentokrát vylosován ještě čtvrtý výherce, a to pouze z účastníků "domácí" pořádající školy, tedy ze členů školy taekwonda ITF Ge-Baek Hosin Sool!

Samozřejmě budete mít možnost psát také přímo své komentáře a postřehy. A nezapomeňte si také dát odběr svazového YOUTUBE kanálu!

Užijte si naše další nedělní vysílání!

Ing. Marek Lazor
prezident Českého svazu taekwon‑do ITF

MEDIÁLNÍ
PARTNEŘI